Παναθηναικοσ Ερυθροσ Αστερασ Στημενο - Ερυθροσ Αστερασ Παναθηναικοσ / Όπλα, τριαντάφυλλα και : Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και.

Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς.

Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. ΠÎ'ΟΚ: Όταν η Μίλαν τρόμαξε μέσα στην Τούμπα (pics
ΠÎ'ΟΚ: Όταν η Μίλαν τρόμαξε μέσα στην Τούμπα (pics from www.gazzetta.gr
Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί . Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς.

Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς.

Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί . Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς.

Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα.

Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. ΠÎ'ΟΚ: Όταν η Μίλαν τρόμαξε μέσα στην Τούμπα (pics
ΠÎ'ΟΚ: Όταν η Μίλαν τρόμαξε μέσα στην Τούμπα (pics from www.gazzetta.gr
Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971».

Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ.

Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί .

Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971».

Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Παναθηναϊκός - Ερυθρός Î'στέρας 91-71 - to10.gr
Παναθηναϊκός - Ερυθρός Î'στέρας 91-71 - to10.gr from www.to10.gr
Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί . Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971».

Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς.

«ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί . Ο παναθηναϊκός έχει καταγράψει τόσες (και τόσο) μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν πρόκειται να ξεπεραστούν ποτέ από άλλη ελληνική ομάδα. Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και. Αλλά ενώ υπάρχουν τόσα «σενάρια», δεν τον αξιοποιούν για να παγιδέψουν τον «στημένο» αγώνα, ούτε για να πάρουν την πρόκριση στα. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς.

Παναθηναικοσ Ερυθροσ Αστερασ Στημενο - Ερυθροσ Î'στερασ Παναθηναικοσ / Όπλα, τριαντάφυλλα και : Στο δρόμο για τον τελικό, ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ και.. Σήμερα συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που ο παναθηναϊκός υποδεχόταν στη λεωφόρο . Ντουίκοβιτς, τζόριτς, παύλοβιτς, μπογκίσεβιτς, κλενκόφσκι, νόφκοβιτς, κάρασι, ατσίμοβιτς, γιάνκοβιτς, οστοϊτς, φιλίποβιτς. Ο παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος και με κάκιστο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ερυθρό αστέρα με αποτέλεσμα να δεχθεί . «ο παναθηναϊκός κατηγορήθηκε ότι αγόρασε το ματς με τον ερυθρό αστέρα το 1971». Στον δρόμο για το «γουέμπλεϊ» ο παναθηναϊκός πέτυχε συνολικά 16 γκολ.